OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ MYYJIIMME

Pyydä tarjous

Asiakaspalaute

Oli mukava palata töihin joulun jälkeen kun pöydällä odotti seuraava viesti:

Hyvää palvelua 

Meiltä oli keittiötasojen tilaus erilaisista syistä johtuen jäänyt viime tinkaan.  Vieraita oli tulossa  seuraavana viikonloppuna ja keittiö piti saada käyttökuntoon. Apu löytyi onneksi Woodimilta. Tilasin tasot valmiiksi leikattuna ja vahattuna. Toimitus onnistui neljässä arkipäivässä ja me saimme keittiön valmiiksi. 

Kiitos hyvästä palvelusta !

Terveisin,

Teija EnglundJoulutoivotus

Woodim Finlandin henkilökunta toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteistyötahoille rauhaisaa joulua ja hyvää uutta vuotta.BrauBeviale2018

Kiitos käynnistäsi osastollamme BrauBeviale2018-messuilla. Odotamme mielenkiinnolla yhteistyötä sekä uusien että nykyisten asiakkaidemme kanssa.

barrels - barrel-oakbarrel

MDF ja HDF-levyt

Varastoimme nykyään myös laajan valikoiman MDF- ja HDF-levyjä sekä erilaisia jatkojalosteita.

MDF-levyistä keskitymme erityisisoihin (3700×2200) levyihin paksuuksissa 8-50mm, sekä erilaisiin erikoistuotteisiin kuten paloa hidastavat ja kosteudenkestävät levyt. MDF-levyvalikoimamme on mahdollisimman asiakaslähtöinen ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta erikoisemmistakin tuotteista – laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla löydämme varmasti sopivan tuotteen valikoimastamme.

HDF-levyissä olemme yksinoikeudella Lesonit HDF-H10 levyn maahantuoja. H10 on ollut jo vuosikymmenet oviteollisuuden luottotuote maalattujen ulko-ovien pintamateriaalina. Yli 1000 kg kuutiopaino takaa työstettävyyden ja fenolihartsiliimaus markkinoiden parhaan kosteudenkeston. Varastoimme HDF-H10 levyä paksuuksissa 3,2mm, 4 sekä 6mm ja kaikissa yleisimmissä ovimitoissa, sekä isona standardikokona. Lisäksi varastostamme löytyy myös fenolihartsilla liimattu MDF-levy M10, joka sopii sisäkohteisiin joissa kosteudenkesto näyttelee isoa roolia.

Tammitynnyrit

Oy Woodim Finland Ltd myy nyt myös uusia ja ex-bourbon tynnyreitä tislaamo- ja panimoteollisuuden käyttöön.
Kysy lisää myyjiltämme!

Pyörölistat

Vihdoinkin on saatavissa jalopuisia pyörölistoja heti varastosta!
Saat pyörölistat puulajista riippuen 30, 35, 38, 40, 42 ja 50 mm paksuisina. Puulajit: tammi, koivu, saarni, pähkinä ja tiikki.
Helposti ja nopeasti listat yli 20 eri puulajista. Tarpeen mukaan myös pintakäsiteltyinä. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!