Loading...
Ajankohtaista2018-12-14T13:50:37+00:00

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ MYYJIIMME

Pyydä tarjous

Joulutoivotus

Woodim Finlandin henkilökunta toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteistyötahoille rauhaisaa joulua ja hyvää uutta vuotta.BrauBeviale2018

Kiitos käynnistäsi osastollamme BrauBeviale2018-messuilla. Odotamme mielenkiinnolla yhteistyötä sekä uusien että nykyisten asiakkaidemme kanssa.

barrels - barrel-oakbarrel

MDF ja HDF-levyt

Varastoimme nykyään myös laajan valikoiman MDF- ja HDF-levyjä sekä erilaisia jatkojalosteita.

MDF-levyistä keskitymme erityisisoihin (3700×2200) levyihin paksuuksissa 8-50mm, sekä erilaisiin erikoistuotteisiin kuten paloa hidastavat ja kosteudenkestävät levyt. MDF-levyvalikoimamme on mahdollisimman asiakaslähtöinen ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta erikoisemmistakin tuotteista – laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla löydämme varmasti sopivan tuotteen valikoimastamme.

HDF-levyissä olemme yksinoikeudella Lesonit HDF-H10 levyn maahantuoja. H10 on ollut jo vuosikymmenet oviteollisuuden luottotuote maalattujen ulko-ovien pintamateriaalina. Yli 1000 kg kuutiopaino takaa työstettävyyden ja fenolihartsiliimaus markkinoiden parhaan kosteudenkeston. Varastoimme HDF-H10 levyä paksuuksissa 3,2mm, 4 sekä 6mm ja kaikissa yleisimmissä ovimitoissa, sekä isona standardikokona. Lisäksi varastostamme löytyy myös fenolihartsilla liimattu MDF-levy M10, joka sopii sisäkohteisiin joissa kosteudenkesto näyttelee isoa roolia.

Tammitynnyrit

Oy Woodim Finland Ltd myy nyt myös uusia ja ex-bourbon tynnyreitä tislaamo- ja panimoteollisuuden käyttöön.
Kysy lisää myyjiltämme!

Pyörölistat

Vihdoinkin on saatavissa jalopuisia pyörölistoja heti varastosta!
Saat pyörölistat puulajista riippuen 30, 35, 38, 40, 42 ja 50 mm paksuisina. Puulajit: tammi, koivu, saarni, pähkinä ja tiikki.
Helposti ja nopeasti listat yli 20 eri puulajista. Tarpeen mukaan myös pintakäsiteltyinä. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

TILAA

Tilaa uutiskirjeemme!

Näin saat uutisemme suoraan sähköpostiisi.
close-link