OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ MYYJIIMME

TILAA UUTISKIRJEEMME

Puumessut 4.-6.9.2019

Juhlimme tänä vuonna 25-vuotista taivaltamme jalopuukaupassa ja sen kunniaksi esittelemme Puumessuilla uutuustuotteen, kauniin, lämpimän harmaan Eco Black tammen. Meidät löytää messuilla osastolta C260.

Voit rekisteröityä veloituksetta messuvieraaksi tästä. Käytä rekisteröityessäsi koodia AJMLLP, tulosta nimikortti ja ota se mukaasi.

Uusi toimitusjohtaja

Jori Majava ja Pekka Tarvajärvi

Meillä on ilo esitellä uusi toimitusjohtajamme Jori Majava. Jori otti toimitusjohtajan tehtävän vastaan toukokuussa 2019 yrityksemme perustajan Pekka Tarvajärven jättäytyessä eläkkeelle. Jori on työskennellyt meillä jo 8 vuoden ajan; Ensin myyntipäällikkönä, kunnes viime vuosina Woodimin toiminta ja operaatiot ovat siirtyneet vähitellen hänen vastuulleen.

Jori on koulutukseltaan metsätalousinsinööri (amk) ja hän on toiminut puualalla koko uransa ajan. Jorilla on sekä alan kokemus että hyvät verkostot toimintamme tukemiseksi. ”Toimitusketjua on tehostettu viimeisen kahden vuoden aikana. Nyt otan tämän haasteen vastaan ja pidän sitä hienona mahdollisuutena päästä myötävaikuttamaan toiminnan kasvuun ja menestykseen”, Majava sanoo.

Eläkkeellään Tarvajärvi jatkaa Woodimin hallituksessa.

Uutuustuote

eco black_tammi_woodim finland-keittiötaso

Juhlavuoden uutuustuotteemme, kaunis, lämpimän harmaa Eco Black tammi saa värinsä Black Oak Technology menetelmällä, jossa massiivipuu läpivärjätään ympäristöystävällisillä aineilla käyttämättä lainkaan myrkyllisiä aineita kuten ammoniakkia. Lapsi- ja elintarviketurvallisia eco black puutuotteita voikin käyttää myös keittiösisustuksissa. Puussa ei ole ei ole savustetun tammen hajua, vain sen hyvät tekniset ominaisuudet ja kaunis ulkonäkö.

Saatavilla 30 mm ja 40 mm sormijatketulla sauvalla.

Myyjämme kertovat mielellään lisää tästä kauniista jalopuutuotteesta!

25 vuotta jaloa puukauppaa

”Elokuussa 1994 aloitin yrittäjäurani, monen muun aloittavan yrittäjän tavoin, keittiön pöydän kulmalta” muistelee yrityksen perustaja Pekka Tarvajärvi. ”Toimitin täysiä kontillisia ja autokuormallisia puutavaraa ja puuviiluja  suomalaiselle puusepänteollisuudelle. Seuraavana vuonna vuokrasin jo ensimmäisen toimitilani Lahden Lotilan kaupunginosasta varastoksi ja myyntikonttoriksi. Samalla palkkasin myös ensimmäisen perheen ulkopuolisen työntekijäni. Vaimoni oli ollut se toinen työntekijä  yrityksessä jo alusta asti!”

Oy Woodim Finland Ltd:n liiketoiminta oli alussa yksinomaan jalopuu sahatavaran maahantuontia, varastointia ja tukkumyyntiä puusepille ympäri maan. Luotettavat ja laadukkaat tavarantoimittajat ympäri maailman olivat tulleet tutuiksi vuosien varrella ja niinpä Woodim sai jo heti alkumetreillään asiakkailtaan hyvän arvosanan laadukkaana puutavaratoimittajana.  Samoissa tiloissa aloitti myös Pekka Tarvajärven Mikko-veljen perustama Euroboard Oy ja liiketoiminnan kasvaessa palkattiin ensimmäinen varastomies hoitamaan yritysten logistiikkaa.

Liiketoiminta kasvoi 1990-luvun loppupuolella melkoisella vauhdilla ja toimitilan lisätarpeen vuoksi muutettiin  Lahden Kolavan Metallikadulle kesällä 1999.  Lyhyessä ajassa rakennettiin piha-alueelle vielä 3 kappaletta pressuhalleja toimintaa tukemaan. Henkilökuntaa palkattiin lisää myyntiin ja logistiikkaan.

2000-luvulla lisättiin panoksia viennin kehittämiseen ja niinpä Woodim tunnetaan nykyään luotettavana ja laadukkaana tavarantoimittajana myös maamme rajojen ulkopuolella. Vuosikymmenen loppupuolella panostettiin massiivipuulevyjen maahantuontiin ja varastointiin ja tämän tuloksena Woodimia arvostetaan tänä päivänä myös maan  johtavana, näiden tuotteiden kauppiaana.

Viime vuosina on  panostettu tuotteiden jatkojalostukseen ja asiakkaamme ovatkin iloksemme huomioineet mahdollisuutemme toimittaa tuotteita juuri sellaisessa jalostusasteessa, kuin he kulloinkin haluavat. Enää ei tarvitse aloittaa tammipöydän tekemistä sahatavarasta, kun tarjolla on myös valmis massiivipuinen levy kanneksi ja liima-aihiot pöydän jaloiksi. Jalostustoimintaa hoitaa pitkäaikaisella kokemuksella ja ammattitaidolla hyvä yhteistyökumppanimme Ecosilva Oy sekä alihankintaverkostomme ulkomailla. Markkinoinnin tärkeyden jatkuvasti kasvaessa, on palkattu myös tähän tehtävään ammattilainen.

Jalopuusahatavaran maahantuojasta ja tukkukauppiaasta on 25 vuodessa  tullut johtava jalopuukaupan moniosaaja. Muutama vuosi sitten lisättiin tuotesortimenttiimme vielä tammitynnyrit, joita toimitetaan  kotimaiselle- ja keski-Eurooppalaiselle tislaamo- ja panimoteollisuudelle, koko ajan kasvavia määriä.

Toimintamme perustuu ja on aina perustunut  hyvään asiakaspalveluun. Mielestämme asiakaspalveluun kuuluvat asiakkaan tarpeiden huomiointi, tuotteiden hyvä hinta-laatu suhde, hyvä logistiikka ja vastuullisuus.

Varmistamme aina jokaisen maahantuomamme tavaraerän alkuperän, koska haluamme tehdä vastuullista jalopuukauppaa myös huomenna. Tervetuloa!

 

Asiakaspalaute

Oli mukava palata töihin joulun jälkeen kun pöydällä odotti seuraava viesti:

Hyvää palvelua 

Meiltä oli keittiötasojen tilaus erilaisista syistä johtuen jäänyt viime tinkaan.  Vieraita oli tulossa  seuraavana viikonloppuna ja keittiö piti saada käyttökuntoon. Apu löytyi onneksi Woodimilta. Tilasin tasot valmiiksi leikattuna ja vahattuna. Toimitus onnistui neljässä arkipäivässä ja me saimme keittiön valmiiksi. 

Kiitos hyvästä palvelusta !

Terveisin,

Teija EnglundJoulutoivotus

Woodim Finlandin henkilökunta toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteistyötahoille rauhaisaa joulua ja hyvää uutta vuotta.BrauBeviale2018

Kiitos käynnistäsi osastollamme BrauBeviale2018-messuilla. Odotamme mielenkiinnolla yhteistyötä sekä uusien että nykyisten asiakkaidemme kanssa.

barrels - barrel-oakbarrel

MDF ja HDF-levyt

Varastoimme nykyään myös laajan valikoiman MDF- ja HDF-levyjä sekä erilaisia jatkojalosteita.

MDF-levyistä keskitymme erityisisoihin (3700×2200) levyihin paksuuksissa 8-50mm, sekä erilaisiin erikoistuotteisiin kuten paloa hidastavat ja kosteudenkestävät levyt. MDF-levyvalikoimamme on mahdollisimman asiakaslähtöinen ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta erikoisemmistakin tuotteista – laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla löydämme varmasti sopivan tuotteen valikoimastamme.

HDF-levyissä olemme yksinoikeudella Lesonit HDF-H10 levyn maahantuoja. H10 on ollut jo vuosikymmenet oviteollisuuden luottotuote maalattujen ulko-ovien pintamateriaalina. Yli 1000 kg kuutiopaino takaa työstettävyyden ja fenolihartsiliimaus markkinoiden parhaan kosteudenkeston. Varastoimme HDF-H10 levyä paksuuksissa 3,2mm, 4 sekä 6mm ja kaikissa yleisimmissä ovimitoissa, sekä isona standardikokona. Lisäksi varastostamme löytyy myös fenolihartsilla liimattu MDF-levy M10, joka sopii sisäkohteisiin joissa kosteudenkesto näyttelee isoa roolia.

Tammitynnyrit

Oy Woodim Finland Ltd myy nyt myös uusia ja ex-bourbon tynnyreitä tislaamo- ja panimoteollisuuden käyttöön.
Kysy lisää myyjiltämme!

Pyörölistat

Vihdoinkin on saatavissa jalopuisia pyörölistoja heti varastosta!
Saat pyörölistat puulajista riippuen 30, 35, 38, 40, 42 ja 50 mm paksuisina. Puulajit: tammi, koivu, saarni, pähkinä ja tiikki.
Helposti ja nopeasti listat yli 20 eri puulajista. Tarpeen mukaan myös pintakäsiteltyinä. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!