OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ MYYJIIMME

AMERIKAN TULIPUU™ SAUNAPANEELIT JA LAUTEET

Woodimin valinta saunasisustamiseen – Amerikan Tulipuu™ saunapaneelit ja lauteet.

Pohjois-Amerikassa yleisesti kasvavan tulppaanipuun puuaines on kevyttä, mutta kestävää. Amerikan Tulipuu™ on Woodimin tulppaanipuusta kehittämä puutuote, joka sopii erinomaisesti saunasisustamiseen, sillä se ei lämpene polttavan kuumaksi saunakäytössä ja puun hienostunut kuvio luo selkeän rauhallisen tunnelman.

Saunomistavat eroavat toisistaan. Suomalaisille saunojille tärkeää on puhdistautuminen ja hyvä olo saunomisen jälkeen. Venäjällä haetaan saunasta perinteitä, muotoilua ja nykyaikaista teknologiaa. Saksalaiset taas arvostavat saunan terveyshyötyjä, kun Ruotsissa sauna on rentoutumispaikka salin jälkeen. Ei ole siis yhdentekevää miten sauna on sisustettu, viihtyvyyteen ja käytännöllisyyteen kannattaa panostaa!

Oy Woodim Finland Ltd:n valikoimassa on tätä, Suomessa kauniin ruskeaksi lämpökäsiteltyä Amerikan Tulipuuta™, sekä paneelina että laudelautana, molempia viittä eri leveyttä. Paneelien paksuus on 18 mm ja laudelautojen 27 mm. Eri levyisiä paneeleita yhdistelemällä saa lisäilmettä lopputulokseen. Paneeleissa on STS-profiilit pienellä pyöristyksellä ja ne on mahdollista piilokiinnittää. Toimitamme paneeleita ja laudelautoja myös erikoispitkinä, jopa yli 4 m pituisina.

Varastokoot: paneelit 18×90 mm, 18×120 mm, 18×140 mm, 18×170 mm sekä 18×200 mm. Laudelaudat 27×90 mm, 27×120, 27×140 mm, 27×170 mm sekä 27×200 mm.

Vähittäismyynti: Asiantuntevat puutavaraliikkeet, rautakaupat ja saunavalmistajat kautta maan.

Lataa tulipuupaneelien asennusohje tästä.

sauna-woodim-tulipuu-saunapaneeli-laude
saunapaneeli
saunalaude
saunalaude ja -paneeli