Viime vuosi oli Woodimilla yhtä juhlaa, kun vietimme kaksia täysiä vuosia. Levystä kalusteeksi-tilaisuutta vietettiin jo kymmenettä kertaa lokakuussa ja Oy Woodim Finland Ltd juhli pitkää, 25 vuotista taivaltaan jalopuutukkuna. Liiketoimintamme alkoi puukonttien ja -viilujen toimittamisella puusepänteollisuudelle. 2000-luvulla tarjontaamme lisättiin massiivipuulevyt sekä niiden maahantuonti ja varastointi. Myöhemmin tuoteperheemme kasvoi kun siihen tuli vielä puutuotteiden jatkojalostus sekä tammitynnyreiden toimittaminen tislaamo- ja panimoteollisuudelle, niin Eurooppaan kuin kotimaahankin. Yrityskauppojen myötä varastovalikoimassamme on saatavilla nyt myös MDF- ja HDF-levyjä. Asiakkaan tarpeiden huomiointi, tuotteiden hyvä hinta-laatu suhde, joustava logistiikka ja vastuullisuus ovat olleet alusta asti meille avainkysymyksiä.

Muita kuulumisia menneenä vuotena oli yrityksemme perustajan, Pekka Tarvajärven, jättäytyminen eläkkeelle ja Jori Majavan siirtyminen uudeksi toimitusjohtajaksemme toukokuussa. Vuoden 2019 uutuustuotteemme oli ympäristöystävällisillä aineilla läpivärjätty, kauniin harmaa Eco Black massiivitammilevy.

Nyt on katse alkaneessa vuodessa ja vuosikymmenessä. Jatkakaamme hyvää yhteistyötä jo olemassa olevien sekä uusien asiakkaiden ja toimittajien kanssa. Hyvää alkanutta vuotta kaikille!